705 dortmund trøje JaiRea

.

Det var potterne, der brød dødvandet på 27 minutter, da Josh Tymon brød i venstre og piskede et tidligt indlæg til Matondo og satte ind i feltet for at stikke bolden forbi Brice Samba.

Bierne er nu vært for nedrykningskampe Rotherham tirsdag, før Bournemouth vender tilbage til aktion næste lørdag i bundklubben Wycombe. AlissaBur messi drakt HansErski

Watford forblev loyal over for Deeney og holdt ham ved, og han fortalte, hvordan hans manager dengang, Gianfranco Zola, endte med at genoplive sin karriere efter i første omgang at være klubbens angriber på syvende valg.

psg trøje børn

Men en meget forbedret Blues-side var på toppen derefter og gik tæt igennem Kristian Pedersen, før Jutkiewicz nikkede ind i udligningen fra tæt hold, da forsvaret ikke klarede et langt indkast. AlissaBur messi drakt HansErski

Det blev afsløret lørdag, at Hornets-angriber Andre Gray var vært for en fødselsdagsfest den aften i sit hjem i Surrey, med holdkammerat Domingos Quina også til stede.

Resultatet betyder, at Norwich kun har brug for to point fra deres to resterende kampe for at bekræfte Championship -kronen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WC Captcha 7 + three =