876 manchester city tröjor Cedric

.

Sunderland går upp till sjunde och Shrewsbury obesegrade fem matcher i ligan tog slut.Watford-kaptenen Troy Deeney har förnekat rykten om att han kommer att vara med och välja Hornets ‘lag för tisdagens möte med Manchester City efter att Nigel Pearson avskedades, med de 32-åriga rubbningsrapporterna om ett slagsmål i omklädningsrummen under halvtid i sitt nederlag mot West Ham på fredagen.

Ronaldo förväntade sig förmodligen inte att behöva förlänga sin portugisiska vistelse men coronakrisen har sett ‘buen retiros’ tid förlängas. Marcusngh ströjor Sasha BarryMich

Tettey var full av beröm för hur Tottenham spelade under Mourinhos föregångare Mauricio Pochettino, men har märkt en kraftig förändring i stilen.

pag tröja

Befintliga kunder kan strömma åtgärden med Sky Go -appen, som är tillgänglig för nedladdning på mobiler, surfplattor, datorer och spelkonsoler. Marcusngh ströjor Sasha BarryMich

Kanarieöarna går till bottenplacerade Newcastle United på jakt efter sin första seger på fyra efter landspausen medan Leicester kommer att resa söderut för att ta sig an Southampton.Detta spel visades alltid först på Match of the Day, eftersom det var det enda Premier League -matchen som ägde rum på lördag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WC Captcha seven + 2 =